MAGIC MATH

Laat de magie jouw realiteit betoveren

Met elk optreden streef ik ernaar om een unieke en onvergetelijke ervaring te creëren voor het publiek. Laat magie jouw realiteit betoveren terwijl ik je meeneem op een reis vol verwondering en mysterie.

Over Magic M

Welkom bij Magic M! Laat me je meenemen naar een wereld waar de vraag niet is wat ik doe, maar vooral hoe ik het doe. Helaas, dat geheim kan ik niet delen...  Wat ik je wél kan vertellen, is dat Magic M jouw festiviteiten transformeert tot onvergetelijke herinneringen. Of het nu gaat om het sprankelend maken van:    
 
✓ Kinderfeestjes - waar de verwondering van de kinderen centraal staat en ze zich wanen in een betoverende wereld.     
Bruiloften - waar ik met mijn magie de liefde tussen jou en je partner nog meer laat stralen voor een dag vol magie en romantiek.   
✓ Personeelsfeesten - waar ik zorg voor een unieke en interactieve ervaring die het teamgevoel versterkt en voor verbazing zorgt bij collega's.    
✓ Communiefeesten - waar ik de jonge gasten verbluf met mijn wonderlijke trucs en een sfeer van magie toevoeg aan deze speciale dag.    
✓ Jubilea - waar ik met mijn magische touch het verleden, heden en toekomst samenbreng voor een viering die niet snel vergeten zal worden.    
✓ Reünies - waar ik voor een nostalgische en betoverende sfeer zorg die oude vriendschappen doet herleven en nieuwe herinneringen creëert.    
✓ Familiedagen - waar ik jong en oud vermaak met mijn magische kunsten en voor een dag vol plezier en verwondering zorg voor de hele familie.  

De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos en ik sta klaar om samen met jou een evenement te creëren dat alle verwachtingen overtreft. Staat jouw specifieke wens er niet bij? Geen zorgen, neem gerust contact met me op en laten we samen bespreken hoe ik ook jouw feest kan omtoveren tot iets buitengewoons. Met Magic M wordt elk evenement gegarandeerd een magisch spektakel!

Magic Math

Goochelaar

Waarom Magic Math?

Interactie en betrokkenheid

Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling. Dit zorgt voor een levendige en meeslepende ervaring waarbij de gasten zich betrokken voelen.

Entertainment van hoge kwaliteit

De goochelvoorstelling voegt een uniek en boeiend element toe aan je evenement.

Memorabele ervaring

Magic Math creëert blijvende herinneringen voor je gasten. De verbazing en verwondering die ze ervaren tijdens de voorstelling zullen lang bijblijven en het evenement onvergetelijk maken.

Interactie en betrokkenheid

Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling. Dit zorgt voor een levendige en meeslepende ervaring waarbij de gasten zich betrokken voelen.

Entertainment van hoge kwaliteit

De goochelvoorstelling voegt een uniek en boeiend element toe aan je evenement.

Memorabele ervaring

Magic Math creëert blijvende herinneringen voor je gasten. De verbazing en verwondering die ze ervaren tijdens de voorstelling zullen lang bijblijven en het evenement onvergetelijk maken.

HOE BOEK JE MAGIC MATH?

Image

Contact via website of Whatsapp

Gebruik het contactformulier of Whatsapp op de website om direct in contact te komen met Magic M.

Image

Bespreken van de wensen

Na ontvangst van je bericht zal Magic M contact met je opnemen om de details van het optreden te bespreken.

Image

 Bevestigen van de boeking en planning

Na het bespreken van de details ontvang je een bevestiging van de boeking samen met een offerte.

Reviews

ALV en feestavond. Tja, hoe maak je van een saaie avond een echte feestavond? Simpel, laat Magic Math komen! Succes verzekerd! We hebben nog nooit zo’n super avond gehad! Goochelwerk op-top! Zó leuk! Iedereen meent dat ie Math’s kunsten doorziet maar niets is minder waar! Je valt van de ene verbazing in de andere! Ongelooflijke kaarttrucs, het geheim van de 3 touwen, eieren uit de hoge hoed en mijn trouwring die verdween maar nu toch weer keurig aan mijn vinger zit! Magie van de bovenste plank! Dank je Math, je bent geweldig!

De Puch Tomos Club Tegelen

Afgelopen vrijdag, 29 juni, feestavond gehad met de Awt Prinse van Sint Joost. Als entertainment hadden wij Magic M(ath) ingehuurd die een machtig mooie goochel act uitvoerde. Onze Awt Prinse en hun dames hebben zich in ieder geval kostelijk geamuseerd en flink gelachen. Magic M, bedankt voor de prachtige avond.

Jan Ruijten

Magic M, heel erg bedankt voor het superleuke voorprogamma van onze sinterklaasmiddag van Nedri Spanstaal bv! De kinderen en volwassenen hebben met verwondering gekeken naar de goochelshow. Tot een volgende keer

Inge Achten

Hartelijk dank voor je optreden tijdens het jaarlijkse straatfeest van Buitenhof in Oostrum Zowel Jong en oud hebben genoten van je trucjes Het is ons helaas niet gelukt on ze te ontrafelen.

Lilian

Op 27 augustus jl. heeft Math ( Magic M ) ons 40 jarig huwelijks feest een extra kleurtje gegeven door zijn prachtig optreden. We hebben met z’n allen erg genoten. Hartelijk dank hiervoor. Een aanrader.

Leo & Ivonne Munsters

Openvallende monden en verbaasde gezichten gistermiddag tijdens de goochelshow van Magic M ! Zowel de kinderen als ook de volwassenen hebben een prima optreden kunnen zien !

Ramon Leenen

We hebben ontzettend genoten van het optreden van Math van Rhee tijdens onze vrijwilligersmiddag. Schitterende acts, jammer dat er een einde aan de middag kwam. Chapeau, Math!

KBO Panningen

Wat hebben we genoten van een super verrassende, magische en gezellige middag met de oud-leden van ‘De Hakkespits’ dankzij jouw enthousiasme en inzet.Het was een geslaagde, ontspannen middag. Bedankt Magic M!

De Hakkespits